Leiding geven aan Software professionals: aannemen, werkomgeving en omgaan

Leer een effectieve werkomgeving voor technische professionals op te zetten en te onderhouden. Leer daarnaast feedback geven en ontvangen en effectief om te gaan met problemen van en met medewerkers.
U oefent feedback geven en ontvangen met je teamgenoten, u krijgt de mogelijkheid om te oefenen in zowel de teamleider en werknemers rollen.
Daarnaast zal u in de praktijk leren oplossen van een moeilijke personele kwestie, opnieuw zal u met uw teamgenoten zowel de teamleider en werknemers rollen spelen.
U leert te identificeren hoe u de soorten medewerkers, die u zullen helpen om een zeer effectieve productie werkomgeving, herkent en in kunt huren.
U leert ook andere stappen die u kunt nemen om de werkomgeving te verbeteren, zodat dit alle werknemers, en de organisatie zelf-ten goede zal komen.
Deze vaardigheden zullen van nut zijn om te gebruiken in een breed scala aan management situaties als je verder door je carrière, niet alleen in de technologie, maar in bijna elk bedrijf tegenkomt.


Opzet

Deze cursus past de "Story Centered Curriculum" methodologie toe. Het idee achter de Story-Centered Curriculum (SCC) is dat een goed curriculum zou moeten bestaan uit een verhaal waarin studenten een belangrijke rol spelen (bijvoorbeeld VP van informatie beveiliging bij een financiële dienstverlener). De rollen zijn die de afgestudeerde van een dergelijk programma eigenlijk zou kunnen nemen in het echte leven. Ondersteunende materialen en middelen zijn aanwezig en experts en mentoren zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij wijzen studenten in de juiste richting indien dit noodzakelijk is.


Examen

Toetsing: Schriftelijke toetsen en Praktische opdrachten
Certificering:6 punten volgens het European Credit Transfer System (ECTS)


 Perceel: 4


Perceel

Management en Leidinggeven

Opleiding

Leiding geven aan Software professionals: aannemen, werkomgeving en omgaan

Opleider
Opleidingsduur

12 dagdelen

Prijsopbouw *

Opleidingsprijs € 2.650,00
 
Sectorplan subsidie (50%) € 1.325,00
Administratiekosten € 60,00
Kosten CA-ICT (10%) € 265,00
Netto Sectorplan bijdrage € 1.000,00


* Genoemde bedragen zijn exclusief
BTW en gelden per deelname