Basis opleiding E-commerce en ondernemerschap Module 3

In deze cursus leer je de eerste beginselen van het begrijpen, selecteren, toepassen en managen van de verschillende technieken die je kunt gebruiken om een effectieve online business te starten. De cursus biedt ook mogelijkheden om basisvaardigheden te oefenen zoals marktonderzoek, planning, bedrijfsanalyse en leidinggeven.
Deze cursus bestaat uit 3 onderwerpen waarin in de derde Module 1 onderwerp aan bod komt
Search Engine Optimalisatie
Hier Leer u een website te herontwerpen, zodat het hoog scoort in zoekmachines voor verwachte vragen van potentiële klanten. U gaat het in praktijk zetten van technieken met betrekking tot sleutelwoord selectie, sleutelwoord plaatsing, aanpassingstechnieken web-site-inhoud en andere optimalisatie methoden, en zal de resultaten evalueren door het uitvoeren van een zoekmachine test.


Opzet

Deze cursus past de "Story Centered Curriculum" methodologie toe. Het idee achter de Story-Centered Curriculum (SCC) is dat een goed curriculum zou moeten bestaan uit een verhaal waarin studenten een belangrijke rol spelen (bijvoorbeeld VP van informatie beveiliging bij een financiële dienstverlener). De rollen zijn die de afgestudeerde van een dergelijk programma eigenlijk zou kunnen nemen in het echte leven. Ondersteunende materialen en middelen zijn aanwezig en experts en mentoren zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij wijzen studenten in de juiste richting indien dit noodzakelijk is.


Examen

Toetsing: Schriftelijke toetsen en Praktische opdrachten
Certificering:10 punten volgens het European Credit Transfer System (ECTS)


 Perceel: 5


Perceel

Marketing en Commercie

Opleiding

Basis opleiding E-commerce en ondernemerschap Module 3

Opleider
Opleidingsduur

20 dagdelen

Prijsopbouw *

Opleidingsprijs € 2.550,00
 
Sectorplan subsidie (50%) € 1.275,00
Administratiekosten € 60,00
Kosten CA-ICT (10%) € 255,00
Netto Sectorplan bijdrage € 960,00


* Genoemde bedragen zijn exclusief
BTW en gelden per deelname