Basis opleiding E-commerce en ondernemerschap Module 2

In deze cursus leer je de eerste beginselen van het begrijpen, selecteren, toepassen en managen van de verschillende technieken die je kunt gebruiken om een effectieve online business te starten. De cursus biedt ook mogelijkheden om basisvaardigheden te oefenen zoals marktonderzoek, planning, bedrijfsanalyse en leidinggeven.

Deze cursus bestaat uit 3 onderwerpen waarin in de tweede Module 1 onderwerp aan bod komt
Elektronische betalingen, Pricing, en Beveiliging
eBusiness vereist e-betaling in verschillende vormen (zoals credit card, bankoverschrijving, ACH, Paypal, etc). U leert de voor-en nadelen, alsmede de complexiteit van elke grote e-betaalmethode te onderzoeken. Vervolgens leert u over veilige protocollen en coderingen waarover financiële transacties kan gebeuren op het web. Tot slot zult u analyseren hoe de juiste prijsstelling algoritmisch vestigen. Juiste prijsstelling kan succes op de markt of falen, vooral in e-commerce, waar de prijzen snel kunnen veranderen in antwoord op de vraag, de concurrentie prijzen, seizoensinvloeden, en andere factoren bepalen.

Leerdoelen:
Je bent in staat om een Android development environment op te zetten.
Je weet om te gaan met Eclipse, een Java gebaseerde integrated development environment (IDE), om daarmee Java code te genereren en te compileren.
Je benut de Android Development Kit om Android applicaties te ontwikkelen en te testen.
Je kunt programmeren met gebruik van de stereotiepe programmer functies zoals variables, functions, loops, strings, arrays, data structures, en classes.
Je past Agile ontwikkel principes toe zoals slicing, iterations, refactoring, en test-driven development (TDD).


Opzet

Deze cursus past de "Story Centered Curriculum" methodologie toe. Het idee achter de Story-Centered Curriculum (SCC) is dat een goed curriculum zou moeten bestaan uit een verhaal waarin studenten een belangrijke rol spelen (bijvoorbeeld VP van informatie beveiliging bij een financiële dienstverlener). De rollen zijn die de afgestudeerde van een dergelijk programma eigenlijk zou kunnen nemen in het echte leven. Ondersteunende materialen en middelen zijn aanwezig en experts en mentoren zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij wijzen studenten in de juiste richting indien dit noodzakelijk is.


Examen

Toetsing: Schriftelijke toetsen en Praktische opdrachten
Certificering:10 punten volgens het European Credit Transfer System (ECTS)


 Perceel: 5


Perceel

Marketing en Commercie

Opleiding

Basis opleiding E-commerce en ondernemerschap Module 2

Opleider
Opleidingsduur

20 dagdelen

Prijsopbouw *

Opleidingsprijs € 2.550,00
 
Sectorplan subsidie (50%) € 1.275,00
Administratiekosten € 60,00
Kosten CA-ICT (10%) € 255,00
Netto Sectorplan bijdrage € 960,00


* Genoemde bedragen zijn exclusief
BTW en gelden per deelname