Veiligheidsbeleid en training, Veiligheid in een online omgeving

Je leert een actief veiligheidsbeleid te ontwikkelen en je leert leerdoelen te bepalen om gebruikers goed op te leiden in veiligheidsissues. Je leert te reageren op een veiligheidsincident en je leert de bedrijfsservers en netwerkinfrastructuur te beveiligen.
Deze cursus is in twee delen opgesplitst

Veiligheidsbeleid en training
In deze cursus wordt u verantwoordelijk voor het creëren van een incident response plan, het ontwikkelen van beveiligingsbeleid, en het verstrekken van HR leerdoelen voor werknemer security training. Terwijl u de prestaties aanlevert, moet u rekening houden met de prioriteiten van het bedrijf, zakelijke behoeften en verantwoordelijkheden van de klant, zowel in de richting van de auteurs en kopers van boeken.
Daarom zal je in staat zijn om de balans van de veiligheid en de zakelijke behoeften van de onderneming te vinden en om het beleid te creëren dat het bedrijf de veiligheidsrisico’s helpt te verminderen, zonder het werk te belemmeren van de medewerkers.

Veiligheid in een online omgeving
Kort nadat bent begonnen bij het bedrijf, wordt een incident gemeld, en het is aan u om aan te wijzen wat er is gebeurd, het op te lossen, en ervoor te zorgen dat het niet weer gebeurt.
Je moet veel problemen diagnosticeren en oplossen, terwijl op hetzelfde moment, de impact op de organisatie en haar klanten geminimaliseerd moet worden. De tijd is van cruciaal belang, en elke keer dat de site down is verloren geld.

Deze fundamentele cursus zal u uitrusten met de kennis, vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om te deze veranderingen te organiseren en het identificeren en snel te reageren op een veiligheidsincident. om de veiligheidsrisico's van de organisatie te verminderen. Zal je in staat zijn om een end-to-end respons plan vast te stellen in een korte tijdsperiode, terwijl de behoeften van het bedrijfsleven in acht wordt genomen.


Opzet

Deze cursus past de "Story Centered Curriculum" methodologie toe. Het idee achter de Story-Centered Curriculum (SCC) is dat een goed curriculum zou moeten bestaan uit een verhaal waarin studenten een belangrijke rol spelen (bijvoorbeeld VP van informatie beveiliging bij een financiële dienstverlener). De rollen zijn die de afgestudeerde van een dergelijk programma eigenlijk zou kunnen nemen in het echte leven. Ondersteunende materialen en middelen zijn aanwezig en experts en mentoren zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij wijzen studenten in de juiste richting indien dit noodzakelijk is.


Examen

Toetsing: Schriftelijke toetsen en Praktische opdrachten
Certificering:6 punten volgens het European Credit Transfer System (ECTS)


 Perceel: 1


Perceel

Technische ICT Opleidingen

Opleiding

Veiligheidsbeleid en training, Veiligheid in een online omgeving

Opleider
Opleidingsduur

12 dagdelen

Prijsopbouw *

Opleidingsprijs € 2.250,00
 
Sectorplan subsidie (50%) € 1.125,00
Administratiekosten € 60,00
Kosten CA-ICT (10%) € 225,00
Netto Sectorplan bijdrage € 840,00


* Genoemde bedragen zijn exclusief
BTW en gelden per deelname