Introductie in E-commerce: Business gevorderd

Hoe zet ik een online bedrijf op? Deze cursus neemt je mee langs alle aspecten die te maken hebben met het opzetten van een web-based bedrijf. Van het bedenken van een business model tot het ontwerpen van een prototype van de website met een online betaalmethode. Je analyseert een e-Business, je ontwerpt een business case en je bouwt een bedrijfswebsite. Je leert vaardigheden om je eigen online bedrijf te bedenken en te starten. Niveau: MBO+.
Jouw taak in deze cursus is, om de business case voor Blackwell's voorgestelde eBusiness te ontwikkelen.
Je zult deze cursus starten door het uitvoeren van een analyse van de overeenkomsten en verschillen tussen de bestaande business van de retailer en de voorgestelde eBusiness, en het identificeren van wat het bedrijf moet doen om te starten. En het uitvoeren van deze e-commerce site.
Vervolgens werk je in een team, om de verwachte winst- en verliesrekening voor de e-Business te ontwikkelen, alsmede de ontwikkeling van de eerste marketing strategie en aanbevelingen voor de infrastructuur.
Dan zult u e-Payment methoden en een verkoop account verwerkings leverancier aanbevelen voordat je uiteindelijk een presentatie maakt voor de raad van bestuur en alles moet opleveren aan de CEO.


Opzet

Deze cursus past de "Story Centered Curriculum" methodologie toe. Het idee achter de Story-Centered Curriculum (SCC) is dat een goed curriculum zou moeten bestaan uit een verhaal waarin studenten een belangrijke rol spelen (bijvoorbeeld VP van informatie beveiliging bij een financiële dienstverlener). De rollen zijn die de afgestudeerde van een dergelijk programma eigenlijk zou kunnen nemen in het echte leven. Ondersteunende materialen en middelen zijn aanwezig en experts en mentoren zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij wijzen studenten in de juiste richting indien dit noodzakelijk is.


Examen

Toetsing: Schriftelijke toetsen en Praktische opdrachten
Certificering:6 punten volgens het European Credit Transfer System (ECTS)


 Perceel: 5


Perceel

Marketing en Commercie

Opleiding

Introductie in E-commerce: Business gevorderd

Opleider
Opleidingsduur

12 dagdelen

Prijsopbouw *

Opleidingsprijs € 2.250,00
 
Sectorplan subsidie (50%) € 1.125,00
Administratiekosten € 60,00
Kosten CA-ICT (10%) € 225,00
Netto Sectorplan bijdrage € 840,00


* Genoemde bedragen zijn exclusief
BTW en gelden per deelname