Basis opleiding Big Data Module 2 Big Data: Management

Deze opleiding is voor ervaren computerprogrammeurs die toe zijn aan een nieuwe uitdaging op het gebied van data analyse en big data. Je leert big data analyses op te zetten en te begeleiden, het leiden van grote big data projecten en het leidinggeven aan een team dat zich bezighoudt met big data analyse.
Deze cursus bestaat uit 3 onderwerpen waarin in de tweede Module 1 onderwerp aan bod komt

Big Data : Management
Deze module is gericht op het opleiden van studenten over het beheer van big data projecten . In deze cursus leer je om zakelijke problemen die data-analyse met succes kan worden toegepast , om op te helderen de informatiebehoeften van stakeholders , een proces dat doorgaans bestaat uit verkennend en enigszins open-end activiteiten te beheren , het team om te buigen in de behoefte te identificeren , en te interpreteren en het gebruiken de resultaten van de analyse voor de besluitvorming bij onzekerheid.
Met behulp van de Story Centered Curriculum , werk je als business manager voor een grote high-end warenhuis keten . Vorig jaar is het warenhuis gestart met een winkel - in-een- winkelconcept gericht op modebewuste jonge vrouwen. De koper van deze concept store heeft gevraagd om inzicht in het consumentenvertrouwen op het web naar de merken, en bijzondere voorwerpen die zij dragen, om hen te helpen zakelijke beslissingen over voorraadniveaus en reclame en merchandising activiteiten . Jouw taak is om een team van technische deskundigen te managen om deze big data project uit te voeren .


Opzet

Deze cursus past de "Story Centered Curriculum" methodologie toe. Het idee achter de Story-Centered Curriculum (SCC) is dat een goed curriculum zou moeten bestaan uit een verhaal waarin studenten een belangrijke rol spelen (bijvoorbeeld VP van informatie beveiliging bij een financiële dienstverlener). De rollen zijn die de afgestudeerde van een dergelijk programma eigenlijk zou kunnen nemen in het echte leven. Ondersteunende materialen en middelen zijn aanwezig en experts en mentoren zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij wijzen studenten in de juiste richting indien dit noodzakelijk is.


Examen

Toetsing: Schriftelijke toetsen en Praktische opdrachten
Certificering:6 punten volgens het European Credit Transfer System (ECTS)


 Perceel: 1


Perceel

Technische ICT Opleidingen

Opleiding

Basis opleiding Big Data Module 2 Big Data: Management

Opleider
Opleidingsduur

12 dagdelen

Prijsopbouw *

Opleidingsprijs € 2.100,00
 
Sectorplan subsidie (50%) € 1.050,00
Administratiekosten € 60,00
Kosten CA-ICT (10%) € 210,00
Netto Sectorplan bijdrage € 780,00


* Genoemde bedragen zijn exclusief
BTW en gelden per deelname