Salestraining Sell Like Hell

Iedereen kent ze wel, de geboren verkopers. Ze zijn extravert, altijd aan het woord, praten met iedereen, en zijn erg overtuigend als het over hun product gaat, waar ze werkelijk alles over kunnen vertellen. Sommigen kunnen zelfs ijskasten aan Eskimo’s verkopen!
Uit onderzoek is gebleken dat de beste verkopers meer luisteren dan praten, en beslist niet aan iedereen proberen te verkopen. Bovendien blijkt dat ‘nerds’ soms beter in staat zijn om een grote deal te sluiten dan gladde verkopers. Hoe zit dat?

Iedereen kan verkopen, want verkopen kun je leren! ‘Sell like Hell’ laat zien hoe dat werkt, en welke eenvoudige principes iedereen zou moeten kennen om succesvol te zijn als dealmaker!
In de workshop Sell like Hell gaan we in hoog tempo door een aantal scenario’s die laten zien hoe ‘consultative selling’ werkt voor met name medewerkers die veel contact met de klant hebben, en hoe je als individu kansen pakt om je bedrijf of de producten van het bedrijf op een goede manier te vertegenwoordigen en zo bij te dragen aan nieuwe orders en opdrachten, een hogere omzet en winst, en aan een positief imago van het bedrijf. Het programma:
Sessie 1: Introductie, pitch, persoonlijke voorbereiding, van praten naar luisteren, probleemgerichte benadering, Harvard Negotiation Model, toegevoegde waarde
Sessie 2: Met wie praat ik? DMU, complexe situaties, multilevel selling, over sponsors en gatekeepers, samenwerken met collega’s aan grotere deals.


Opzet

Workshop. Klassikaal worden concepten en modellen toegelicht. In kleine groepjes worden cases uitgewerkt en gepresenteerd.


Examen

Toetsing van de leerdoelen vindt plaats door presentatie aan de groep van cases. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelneming.


 Perceel: 5


Perceel

Marketing en Commercie

Opleiding

Salestraining Sell Like Hell

Opleider
Opleidingsduur

2 dagdelen

Prijsopbouw *

Opleidingsprijs € 2.150,00
 
Sectorplan subsidie (50%) € 1.075,00
Administratiekosten € 60,00
Kosten CA-ICT (10%) € 215,00
Netto Sectorplan bijdrage € 800,00


* Genoemde bedragen zijn exclusief
BTW en gelden per deelname