Opleidingsaanbod

Via dit scholingsportal kunnen werkgevers van ICT bedrijven en ICT afdelingen van bedrijven subsidie aanvragen voor de opleidingskosten van hun werknemers. Het aanbod geldt ook voor ICT-professionals in het algemeen (bij alle andere bedrijven).

Het opleidingsaanbod bestaat uit vijf categorieën:
1. Technische ICT opleidingen
2. Project Management opleidingen
3. Sociaal Communicatieve opleidingen
4. Management en Leidinggeven
5. Marketing en Commercie.


Voor meer informatie over het opleidingsaanbod klikt u hier.

 

Tegemoetkoming scholingskosten

Dankzij het Sectorplan ICT wordt sinds de zomer van 2014 extra geïnvesteerd in opleidingen en training van ongeveer 2.500 ICT-professionals. In totaal is hiervoor ruim € 1,7 miljoen subsidie beschikbaar. Het gaat hierbij om afgeronde scholingstrajecten in de periode van 1 juni 2014 t/m 31 mei 2016.

Na afloop van de opleiding kunnen deelnemende bedrijven dankzij deze subsidieregeling een tegemoetkoming ontvangen op de gemaakte scholingskosten. Vanaf 1 januari 2015 is het mogelijk om diezelfde tegemoetkoming te ontvangen voor scholingstrajecten waarbij kortingsafspraken zijn gemaakt met de leverancier van opleidingen. De tegemoetkoming word t dan berekend over het aan het opleidingsinstituut betaalde bedrag
 

Op 1 april 2015 zijn meerdere opleiders toegevoegd aan de scholingsportal die hun opleidingen, vanaf die datum, aanbieden met tegemoetkoming vanuit het Sectorplan ICT. Klik hier voor het totale opleidingsaanbod.

Het CA-ICT hanteert voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie. Deze voorwaarden zijn integraal onderdeel van de werkgeversovereenkomst die u met het CA-ICT afsluit om in aanmerking te komen voor subsidie. Download hier een exemplaar van de werkgeversovereenkomst.

Voor meer informatie kunt u ook kijken bij de FAQ

 

Privacy-statement

Het CA-ICT heeft gegevens nodig om de van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) ontvangen subsidies te kunnen verstrekken. Het CA-ICT kan dat niet zonder deze gegevens, omdat middels het inzien van deze gegevens gecontroleerd wordt of de gesubsidieerde opleidingsactiviteiten daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Dat neemt niet weg dat uw gegevens natuurlijk wel van vertrouwelijke aard zijn. Het CA-ICT ziet er daarom nauwkeurig op toe dat deze optimaal beschermd worden tegen onbevoegde ogen. In het privacy statement van het CA-ICT staat precies wie welke gegevens over u mag inzien, hoe en hoe lang de gegevens bewaard worden en hoe wordt voorkomen dat onbevoegde personen de gegevens kunnen lezen. Download hier een exemplaar van het privacy-statement.